Извинения
2018-07-18

Уважаеми клиенти,
ОЗОФ Доверие ЗАД поднася своите извинения за затрудненията в последните дни в комуникацията с Кол центъра, които бяха породени от технически проблеми в системата на мобилния оператор, обслужващ централата на Кол центъра. Получихме уверения, че проблемите са отстранени и се надяваме връзката с нас да работи безотказно. При затруднена телефонна комуникация , моля информирайте ни чрез WEB приложението отт нашия електронен портал.


Нови имейл адреси
2018-05-23

Уважаеми клиенти,
уведомяваме Ви, че считано от 25.05.2018г. се променя електронния адрес за кореспонденция с „ОЗОФ Доверие ЗАД” АД както следва: office@ozof-doverie.com
Промяната е във връзка с прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните).
За Ваше улеснение, от 25.05.2018г. за в бъдеще, освен на посочения адрес, можете да осъществявате бизнес кореспонденцията с „ОЗОФ Доверие ЗАД” АД и на следните имейли:
prodajbi@ozof-doverie.com – дирекция „Маркетинг и продажби” (относно въпроси свързани с действащи застрахователни договори или със сключване на договори с потенциални клиенти)
dogovornipartn@ozof-doverie.com – дирекция „Медицинско обслужване и дог. партньори” (относно въпроси свързани с медицинското обслужване на застрахованите лица и договори с лечебни заведения)
profilaktika@ozof-doverie.com – дирекция „Профилактика” (въпроси свързани с извършване на профилактични прегледи)
shtetimost@ozof-doverie.com – дирекция„Щетимост” (всички въпроси по предявени застрахователни претенции)
schetovodstvo@ozof-doverie.com – дирекция „Счетоводство”
zastrahovani@ozof-doverie.com – дирекция „Информационни технологии” (за изпращане на Отчети от лечебни заведения; изпращане на информация за напуснали и новоспостъпили застраховани лица)
pravnainf@ozof-doverie.com – Гл. юрисконсулт


WEB заявка
2018-02-23

Уважаеми клиенти,
"ОЗОФ Доверие ЗАД" Ви предоставя възможност за записване на час при специалист през сайта ни. За целта трябва да сте се регистрирали в онлайн системата ни. След като влезете в акаунта си(от "Информация за застраховани лица" -"Вход") от "Заявки за преглед" и "Добави заявка" попълвате формата "Заявка за посещение при лекар". Полета "Населено място" и "Оплаквания симптоми" са задължителни. Накрая натискате "Създаване" и "Запис". С "Изпрати заявката" активирате Вашата заявка.


Договор с оптики
2018-01-24

Уважаеми клиенти,
За вас "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД сключи договор с оптики "Мадрид". В тях срещу представяне на валиден здравнозастрахователен талон и лична карта можете да ползвате 30% отстъпка от цената на всички предлагани продукти (диоптрични стъкла, слънчеви очила, контактни лещи и разтвори и диоптрични стъкла).Списък на оптики "Мадрид":
1.София бул."Мадрид" 31
2.София ул."Кракра" 2(в парк Заимов)
3.София ул."Черковна" 38 търг.център CORNER оптика OPTICLASA MADRID
4.София Студентски град ул. "Осми декември" 25(срещу Студетска поликлиника)
5.София ул."Сердика"18(зад изворите с минерална вода срещу Централни Хали)


Отстъпка в оптики
2018-01-17

Уважаеми клиенти,
За вас "ОЗОФ Доверие ЗАД" АД предоставя възможност срещу представен валиден здравнозастрахователен талон и лична карта да ползвате 20% отстъпка от цените на всички продукти и услуги в оптиките по списъка - диоптрични стъкла, лещи, слънчеви очила, аксесоари и др. , както и 5% отстъпка от цената на продуктите в промоция.
Списък на оптиките:
Оптики "Юниглас" ООД
Оптики "Джой Фешън" ЕООД
Оптики "ВИВИАДД" ООД
Оптика "Хес" ООД


Нови лечебни заведения в списъка на "ОЗОФ Доверие" ЗАД
2015-09-10

На 3.9.2015 "ОЗОФ Доверие" ЗАД подписа договор за извънболнична медицинска помощ с "ДКЦ VII София" с адрес гр. София община Сердика бул."Мария Луиза" № 168
На 2.9.2015 "ОЗОФ Доверие" ЗАД подписа договор за извънболнична медицинска помощ с "Комплексен онкологичен център-Враца" ООД с адрес гр.Враца ул."Втори Юни" 68


Дентални услуги
2015-09-01

Уважаеми клиенти,

За вас ОЗОФ”Доверие” ЗАД сключи договор с няколко стоматологични центрове и кабинети. В тях вие можете да ползвате необходимата ви дентална помощ с 10% отстъпка за всяка дейност. За да ползвате тези отстъпки е необходимо да представите в стоматологичния център или на лекаря- стоматолог своя здравнозастрахователен талон и лична карта. Стоматологичната помощ се ползва при нас само на приниципа на възстановяване на разходи, поради което е необходимо след като заплатите съответните дентални услуги да поискате касов бон и фактура. При закупен пакет „Дентална помощ” по вашата застраховка, ние ще ви възстановим разходите съгласно условията на договора.
10 процентната отстъпка в цената на стоматологичните услуги могат да ползват всички застраховани в ОЗОФ”Доверие”ЗАД лица, независимо дали имат закупен пакет „Дентална помощ”.
Тези преференции можете да ползвате в следните центрове и кабинети в гр. София:
ДЕНТАЛНИ ЦЕНТРОВЕ


1.Дентален център VI
6ул."Иван Вазов"5 д-р Вичка Аламанова 02/9885465;02/9883889
2.Център по дентална медицина "Св.Георги",
ул"Константин Иречек"20 д-р Силвия Цалова 02/9524194;0887250573
3.ДЦ"ЕО Дент" ,район Изгрев",
ул"Св.Пимен Зографски"16 Светла Милова рег.0886454525
4.ДЦ"ЕО Дент" ,
бул"Арсеналски"11 рег.02/963 03 09;0885003706
5.ДЦ"ЕО Дент" ,кв."Люлин",
бул"Захари Стоянов"бл.417 рег. 02/9270818; 0886097405


Проблеми с Internet Explorer
2015-08-31

Застраховани, които използват стари версии на Internet Explorer (по-ниски от 9) ще имат проблем с отварянето на някои страници на сайта на ОЗОФ Доверие ЗАД. За решаване на проблема може да направите ъпгрейд до версия 11 или да използвате друг браузър (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera )


Уеб достъп
2013-11-01

"ОЗОФ Доверие" ЗАД предоставя на застрахованите лица достъп до информация за обработката на уведомленията за възстановяване на разходи Застрахованите могат да се регистрират на сайта www.ozof-doverie.com като през "Информация за застраховани лица" се стига до началнта страница на интерфейса. От 'Регистрирай се' се извиква формата за регистрация. След попълване се натиска 'Регистрирай се' и се изчаква мейла с активационния линк /на посочения във формата e-mail/. След активацията потребителят може да влезе в системата от "Вход" като въведе регистрираните име и парола. От таб "заявления за изплащане" се получава информация за статуса, датите на въвеждае и изплащане и сумите на исковете за възстановяване на разходи на застрахования.


Страници:  1  | 
Обединен здравно-осигурителен фонд "Доверие" - АД © 2002   
новини

Bg En